Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

Hollanda'da 8 Yüksek Lisans Emlak Yönetimi üniversite ve bölümler

Hashtag

Wageningen University and Research Centre

1918 yılında kurulan Wageningen Üniversitesi ve Araştırma Merkezi Hollanda'da bulunan bir devlet üniversitesidir. Üniversite lisans, yüksek lisans ve doktora seviyelerinde çeşitli derece programları sunmaktadır. Araştırmalarında yaşam bilimleri ve doğal kaynaklar alanlarındaki bilimsel ve ticari meseleleri konu almaktadır. 98 ülkeden yaklaşık 6.000 öğrencisi olan Wageningen Üniversitesi dünya standartlarında bir üniversite olarak görülmektedir. Üniversite'nin gücü, bilim alanında büyük ilerlemeler kaydetmek için onun diğer uzman araştırma enstitüleriyle birlikte ortak çalışmalar yürütebilme becerisinde yatmaktadır.

Saxion University of Applied Sciences

Genel bakış

Saxion Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'nin tarihi 1875 yılına uzanmaktadır. 22.000'in üzerinde öğrenciyle Hollanda'daki en büyük yükseköğretim kurumları arasında yer aldığı söylenebilir. Saxion Üniversitesi 1998 yılında Hogeschool Enschede ve Hogeschool Ijselland isimli iki kurumun birleştirilmesiyle oluşturulmuştur. Saxion Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'nin Hollanda'nın doğusunda 3 kampüsü bulunmaktadır - Deventer, Enschede ve Apeldoorn'de birer tane. 2.500'ün üzerinde uluslararası öğrenci nüfusu vardır. Üniversite İşletme, Sanat, Bilgi İşlem, Mühendislik, Konaklama, Oyun, İnsan Kaynakları, Hukuk, Yaşam Bilimleri, Sağlık ve Tekstil dahil çok sayıda alanda öğretim programlarına sahiptir.

Leiden University

Meraklı, eleştirel ve etrafınızdaki dünyayla ilgili misiniz?

Hollanda'nın en eski üniversitesi olan Leiden University'de öğrenciler, modern toplumun karşılaştığı çeşitli ulusal ve uluslararası sorunlarla mücadeleye değerli bir katkılarda bulunabilirler. Öğrenciler, dünyanın dört bir yanından akademisyenler ve diğer öğrencilerle birlikte, bu sorunları etkin bir şekilde ele alacaklardır.

Leiden açık fikirlidir, böylece öğrencilerin zorlu tartışmalardan çekinmemesi ve fikir ayrılıklarını belirtmeleri için gerekli ortamı sağlamaktadır. Öğrencilerinden de aynı aktif, açık fikirli ve eleştirel tutumu beklemektedir.

Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences

Van Hall Larenstein Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, benzersiz bir üniversitedir. 4 akademik disipline odaklanır - sorumlu girişimcilik, insan sağlığı, hayvan sağlığı ve doğa ve çevre. Özel ve benzersiz olan sadece bu disiplinler değil, aynı zamanda öğrencilere, bu uzmanlık alanlarını bir araya getirerek kendi zorlu programlarını yaratma imkanı sunmasıdır. Üniversite Hollanda'da 3 yerde faaliyet gösterir - Leeuwarden, Velp ve Wageningen.

Maastricht Üniversitesi

Maastricht Üniversitesi (UM) Hollanda'da bulunan uluslararası bir üniversitedir. Uluslararası duruşu ve eğitime yenilikçi yaklaşımıyla öne çıkmaktadır. 14.500 öğrencisi bulunan Maastrict Üniversitesi psikolojiden uluslararası işletmeye kadar çok çeşitli alanlarda eğitim verir. Avrupa-odaklı ve uluslararası programlarıyla diğer üniversitelerden farkını ortaya koyar. Sunduğu programların çoğu İngilizce olarak verilmektedir; bu da uluslararası öğrencilere olduğu kadar Hollandalı öğrencilere de cazip gelen uluslararası bir atmosfer yaratılmasına katkı sağlar.

University of Groningen

1614 yılında kurulan Groningen Üniversitesi Hollanda'da bulunmaktadır. Holladan'daki en eski ve büyük üniversitelerden biridir. Groningen Üniversitesi önde gelen bir araştırma üniversitesi olarak uluslararası bir üne sahiptir. 9 fakülte genelinde çeşitli seviyelerde çok geniş çaplı ve yüksek kaliteli programlar sunmaktadır. Bu Üniversite'de verilen dereceler Hollanda Hükümeti tarafından akredite edilmiştir ve uluslararası olarak tanınmaktadır. Üniversite'nin eğitime açıldığı tarihten bu yana 100.000'i aşkın öğrenci mezun edilmiştir.

Radboud University

Nijmegen Radboud Üniversitesi Hollanda'da bulunmaktadır. Halihazırda 19.130'un üzerinde öğrencisi bulunan üniversite, öğrencilerinin akademisyenler ve diğer öğrencilerle seminerler aracılığıyla bir arada daha yakın çalışabilmeleri için çeşitli imkanlar sunar. Üniversitenin yürüttüğü araştırmaların en temel güçlü yanlarından biri de çeşitli disiplinler ile işbirliğine yönelik bağlar ve aralarında sürekli devam eden bir bilgi alışverişinin olmasıdır. Üniversite, 7 fakültesi dahilinde pek çok konu alanında öğrenim imkanı sunmaktadır; aynı zamanda yüksek lisans programlarının tamamı Hollanda ve Felemenk Bölgesi Akreditasyon Kurumu (Accreditation Organization of the Netherlands and Flanders) tarafından uluslarası olarak akredite edilmiştir.

KAYNAK: https://www.hotcourses-turkey.com/

. Towntalk
remove_red_eye225

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur