Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

Özkara istifasını göbek atarak kutladı

Hashtag

22 Ocak Çarşamba günü gerçekleşen Schaerbeek belediye meclisi toplantısına katılan Brüksel Bölge Milletvekili ve Schaerbeek Belediye Meclis Üyesi Emin Özkara, Sosyalist Parti Schaerbeek teşkilatından istifasını açıkladı.

İstifasından sonra belediye meclisindeki görevine bağımsız olarak devam edecek olan Özkara, kararını toplantı sonrası belediye binasında göbek atarak kutladı.

Brüksel Bölge Parlamentosu’nda dördüncü dönemini geçiren Milletvekili Emin Özkara, Federal Milletvekili ve Saint-Josse Belediye Başkanı Emir Kir’ın ihracından hemen sonra Sosyalist Parti’den istifa ettiğini duyurmuştu.

Mayıs 2019’da gerçekleştirilen bölge seçimleri öncesi ofisine zorla girildiği için partisi hakkında şikayetçi olan Emin Özkara’nın o gün bugündür kendisine baskı uygulayan parti yönetimiyle yıldızı barışmamıştı.

Yirmi yıldır Sosyalist Parti’ye hizmet eden Emir Kır’ın ihracının bardağı taşıran son damla olduğunu belirten Emin Özkara, Sosyalist Parti’nin artık sosyalizmle bir ilgisinin kalmadığını ifade etti ve bu yüzden Sosyalist Parti’de kalmanın hiçbir anlamı olmadığının altını çizdi.

Belediye meclisinden sonra belediye binasını terketmeye hazırlanırken, kendisine yapılan güzel sürprize eşlik ederek, istifasını kutladı.

Yapılan kutlama sonrası, “Ağlayacak halimiz yok. İstifa ettik ve hayat devam ediyor.” diyerek o anki duygularını bu şekilde dile getirdi.

https://www.yenivatan.be/

. Towntalk
remove_red_eye299

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur