Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

GÖÇMENLERE UYGULANACAK MAAŞ BARİYERİ KALDIRILACAK

Hashtag

Başbakan Boris Johnson’un, Brexit sonrasında uygulanacak puanlı göç sistemi için düşünü­len yıllık 30 bin sterlinlik maaş bariyerini kaldıracağı belirtiliyor.

Boris Johnson’un planları doğ­rultusunda göçmenlerin maaşları­nın, ülkeye girmek için yapacak­ları başvuruların bir parçası ola­rak ele alınacağı ortaya çıktı.

Bu kapsamda ele alınacak diğer kriterlerin İngilizce yeterliliği, eği­tim belgeleri, meslek ve ülkenin belirli bölgelerinde çalışma isteği gibi şeyler olabileceği ifade edildi.

Başbakan Boris Johnson’un kabinesinin bu kararı destekle­diği fakat, 30 bin sterlinlik maaş bariyerini kaldırmanın Muhafaza­kar Parti içerisinde tartışmalara neden olabileceği belirtiliyor.

Eski Muhafazakar Parti lideri ve Avrupa Birliği karşıtı milletve­kili Iain Duncan Smith bu kararın, göç miktarını miktarını azaltmak için verdiği sözü tutma konusunda Başbakan’ın işini zorlaştırabileceğini söyledi.

Iain Duncan Smith’in konuyla ilgili açıklamaları şu şekilde: “30 bin sterlinlik limiti kaldırma konu­sunda dikkatli olunmalı. Göçü kont­rol altına alma konusunda verdik­leri sözü tutmak için oldukça katı kontroller yapmaları gerekecek.”

Migration Watch UK tarafından yapılan açıklamalarda ise puanlı göç sisteminin, ülkeye göç eden kişi sayısını oldukça arttırabileceği belirtiliyor

. Towntalk
remove_red_eye2592

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur