Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

19 YAŞINDAKİ GENÇ ABD'DE VEFAT ETTİ !!!

Hashtag

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan 19 yaşındaki Yusuf Baytar vefat etti. Son yıllarda meydana gelen genç ölümlere bir yenisi daha eklenmesi Amerika'da yaşayan Türk toplumunu derinden etkiledi.

New York'un Brooklyn kentinde yaşayan Yusuf Baytar Simit Sarayında çalışıyordu. Acılı aile genç yaşta hayatını kaybeden çocukları için yıkıldıklarını belirtirken, cenazeyi Türkiye'de memleketleri Nevşehir'de defnedecekleri öğrenildi.

Yusuf Baytar'ın cenazesi Cuma namazına müteakip Brooklyn’deki Eyüp Sultan Camiisi’nde kılınacak.

Bu arada aile için Gofunme sitesinden yardım kampanyası açıldı.

Arkadaşlarının açtığı Gofundme sayfasında ‘Hakkı ve Hülya Baytar çiftine zor gününde cenaze masraflarının yükünü hafifletmek istiyoruz. Bu konuda hepinizin yardımlarını bekliyoruz. Lütfen Yusuf’u ve ailesini dualarınızdan eksik etmeyin. Allah ailesine sabır versin. Yusuf’un da mekanı cennet olsun." denilerek destek istendi.

Yardım sayfasına ulaşmak için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

https://www.gofundme.com/f/funeral-expenses-baytar-family?utm_source=customer&utm_medium=copy_link-tip&utm_campaign=p_cp+share-sheet

. Towntalk
remove_red_eye2721

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur