Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

BELÇİKA'DA 95 KİŞİYE CEZA !

Hashtag

Belçika’nın başkenti Brüksel’in merkez bölgesindeki bazı cadde ve sokaklarda, gece yarısından sabaha kadar alkol tüketimine yasak getiren yasanın yürürlüğe girmesiyle polis, ilk hafta alkol yasağına uymayanlara para cezası kesti.

1 Şubat 2020 Cumartesi günü yürürlüğe giren alkol yasağı, Brüksel’in Boulevard Anspach, Place Fontanais, Place de Brouckere, Place de la Monnaie, Rue du Midi, Rue des Fripiers ve Rue des Halles gibi bölgelerde artan rahatsızlık, şiddet ve hırsızlık suçlarında görülen artış nedeniyle alınmıştı.

Yetkililer, yasağın uygulanmasına başlanmadan önce, alkol yasağı getirilen caddelere ve sokaklara bilgi tabelaları asarak, uygulamanın fazladan polis devriyeleri ile denetleneceği bilgisini paylaşmıştı.

Sabah saat 06.00’a kadar geçerli olan alkol yasağı ile ilgili olarak ilk haftada yasağı ihlal eden 95 kişiye 350 € ‘ya kadar varan para cezaları kesildi.

Alkol yasağına uymayanların Cuma ve Cumartesi günleri daha çok olduğunu belirten yetkililer, altı aylık bir test döneminden sonra kısmi alkol yasağının uzatılıp uzatılmayacağına yada kalıcı hale getirilip getirilmeyeceğine karar verecek.

https://www.belemturktv.com

. Towntalk
remove_red_eye568

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur