Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

HER CUMARTESİ OPEN DAY ETKİNLİĞİ

Hashtag

Çocuğum hangi mesleği seçmeli? Hangi okulda okumalı? Yurt içinde mi yoksa yurt dışında mı eğitim görmeli? Yurt dışında eğitim için ilk adım ne olmalı? Aklınıza takılan tüm soruları Doç. Dr. Gamze Sart cevaplıyor!

📍Her Cumartesi, ÜCRETSİZ Open Day etkinliğimize katılın, çocuğunuzun geleceğini güvenle planlayın.

☎️Hemen randevu almak için:

(212) 287 86 06 veya (549) 489 87 53

numaralarını tuşlayın!

whatsapp : https://api.whatsapp.com/send?phone=905322968612

Open Day’lerin asıl amacı, geleceğin mesleklerine uygun olarak gençleri tanımak ve uygun mesleklere yönlendirerek alanda fark yaratacak yetkinlikleri kazandırabilmek. Yapay zeka döneminde çok büyük değişimler ile karşı karşıyayız. Birçok gencin hayatını etkileyecek bu süreçte, üniversite hayatının çok daha bilinçli, kaliteli, stratejik ve sistemli olarak karar verilmesi ve bunu yaparken de özellikle dördüncü-üçüncü nesil üniversitelerin getirmiş oldukları farklılıkları öğrencilerin yetkinlikleri ile örtüştürüp yapılandırmak ve onlara doğru bir yol haritası verebilmeyi amaçlıyoruz. Özellikle üniversiteler hakkında yüksek öğrenim alanında çalışan bir hoca olarak, bu toplantılar Gamze Sart’ın sosyal sorumluluk projesi. Bu nedenle, Open Day’lerimiz (veli bilgilendirme toplantısı) ücretsiz ve herkese açık.

. Marketplace
chat_bubble_outline1
remove_red_eye1143

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur

Çok güzel hizmet!