Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

ABD'DE HERKES TÜRKÇE DERSİ ALIYOR !!!

Hashtag

Son yıllarda büyük başarı gösteren Türk dizileri yurt dışında da ciddi ilgi görüyor. Dijital platformlar üzerinden dünyanın onlarca ülkesinde de aynı anda yayınlanan diziler izleyenleri Türkçe öğrenmeye de itiyor. Özellikle Amerika'da Türk dizisi tutkunlarının Türkçe dersleri aldığı ve her fırsatta Türkiye'ye geldikleri açıklandı.

Netflix, Amerika'da Türk dizisi tutkunlarının Türkçe dersleri aldığını açıkladı.

Şirketten yapılan açıklamada, Pamela Hemphill, Marlena Gibson ve Adrienne Luedeking isimli ABD'nin farklı bölgelerinde yaşayan üç kadının üç farklı kuşağı temsil ettikleri ancak ortak tutkularının Türk dizileri olduğu belirtildi.

Açıklamaya göre, Marlena Gibson, Chicago’da yaşayan 34 yaşıyor. Üniversitedeyken film çalışmaları üzerine eğitim almış olan Gibson, lisanslı bir rehabilitasyon danışmanı. Gibson, freelance çalışıyor ve çoğunlukla tazminat davalarında değerlendirilmeye sunulmak üzere uzman raporları hazırlıyor. Aynı zamanda muhasebeci olmak için de dersler alıyor. Türk yapımlarıyla 2016 yılında tanışan Gibson, Türk dizilerinde duygulara çok önem verildiğini düşünüyor.

. Towntalk
remove_red_eye1787

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur