Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

ABD'DEKİ TÜRK GENÇ KIZ YARDIMLARINIZI BEKLİYOR !!!

Hashtag

Colorado'da yaşayan Sevilay Ayhan'ın en küçük kızları Celine Ayhan çok ciddi ve riskli bir beyin ameliyat olması gerekiyor.

8 yaşından beri beynindeki tümör için tedavi gören genç kızın durumu geçtiğimiz aylarda ağırlaştı. Tedavisi için Teksas eyaletine taşınan aile 2019’un sonunda olması gereken ameliyatı maddi yetersizlik nedeni ile gerçekleştiremedi.

Beyninin tam ortasında 21 mm epifiz bezi kistik tümörü bulunan genç kızın tedavisi için 75 bin dolar gerekiyor.

Beyin cerrahı konusunda California ve Texas eyaletlerinde beyin ameliyatlarında çok başarı elde edilmiş hastaneler olduğunu öğrenmişler. Sizlerin bildiği tanıdığı bu konuda bilgi alışverişi yapılabilirse aile çok mutlu olacak. Birde Celine için bir fon oluşturulmuş hastane ve konaklama masrafları için.

Milyonda bir görülen tümörü tedavi edebilecek az sayıda cerrah bulunuyor. Sigortanın karşılamadığı ameliyatın gerçekleşmesi için aile destek bekliyor.

Lütfen bu konuda desteğinizi Türk toplumu olarak esirgemezseniz aile çok mutlu olacaktır. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Gofundme üzerinden başlatılan kampanyaya katılmak için:

https://www.gofundme.com/f/celine-s-pineal-tumor

. Towntalk
chat_bubble_outline1
remove_red_eye3381

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur
Profile

Ferhunde Shıpley

ABD ‘de 500.000 Türk yaşıyor..

Şİmdi Birlik zamanıdır.SELİN AYHAN için birlik olalım..Şimdi değilse ,ne zaman!