Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

GÖÇMENLERE UYGULANACAK MAAŞ LİMİTİ DÜŞÜRÜLÜYOR

Hashtag

Başbakan Boris Johnson ve İçişleri Bakanı Priti Patel’in, cuma günü yapılacak kabine toplantı­sında göçmenlikle ilgili değişiklik­leri ele alması bekleniyor.

BBC tarafından yayınlanan habere göre, Başbakan ve İçiş­leri Bakanı tarafından açıklanan değişiklikler, bazı göçmenler için uygulanması planlanan maaş li­mitlerini de içerecek.

Yasanın mevcut halinde, AB ülkeleri dışından gelen vasıflı göçmenlerin, yılda en az 30 bin sterlin kazanacakları bir iş teklifi almış olması gerekiyor. Bu limitin 25 bin 600 sterline düşürülebile­ceği belirtiliyor.

Brexit’in resmi olarak gerçek­leşmesinin ardından şu anda uy­gulanmakta olan geçiş dönemi­nin 31 Aralık’ta sona ermesiyle AB vatandaşları da bu kurala tabi olacak. Bu maaş limitinin altında kazanacak olan göçmenlerin, ye­tenekli eleman eksikliği yaşanan bir sektörde çalışacak olmaları halinde İngiltere’de çalışma vi­zesi almalarının mümkün olabi­leceği ifade ediliyor.

İyi İngilizce konuşmak veya sağlam bir eğitim geçmişine sahip olmanın da vize almada önemli rol oynayabileceği belir­tildi.

. Towntalk
remove_red_eye882

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur