Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

KANADA'DA HEDİYE KARTLARINA DİKKAT !

Hashtag

Toronto da yaşayan Najme Farahani Torontolulara hediye kartlarının hemen kullanılmasını tavsiye ediyor.

Najme Farahani’ye Mart 2018’de bebeği için birçok hediye kartı geldi. Kartların son kullanma tarihi 2 yıl sonrası olduğu için hemen kullanmak istemedi. Oysa 2 yıl geçince kartlarda herhangi bir bakiye kalmadığını gördü. Bunun sebebinin de aylık $3 olan servis parası olduğunu öğrendi.

Kartları dağıtan firma ise federal kurallara göre hareket ettiklerini, servis paralarının ve son kullanma tarihlerinin kartlar üzerinde yazdığını söyledi.

Farahani örneğinde olduğu gibi, hediye verilen kişinin kredi kartı geçen her yerde kullanabileceği peşin ödenmiş kredi kartları, ideal bir hediye olarak görülse de aylık işlem masrafları gibi pek de dikkat edilmeyen koşullar içerdiğinden sevdiklerimize değil, bankalara verdiğimiz bir hediye olabiliyor.

Kanada Tüketici Kurumu yöneticisi Ken Whitehurst, hediye kredi kartlarının oldukça kötü düzenlenmiş bir alan olduğunu belirterek; mahrumiyet yaşanmaması için bu tip bir hediye alan kişinin bir an evvel kartını kullanmasını tavsiye ediyor.

http://www.perfectgazete.com/

. Towntalk
remove_red_eye538

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur