Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

1950'DEN GÜNÜMÜZE 14 ŞUBAT ...

Hashtag

Profile image

Can

Île-de-France

Fotoğraflarla 1950'lerden günümüze 14 Şubat Sevgililer Günü hikayeleri !!

Sevgiler Günü olarak kutlanan 14 Şubat, herkese hitap etmese de çağımızın en popüler özel günlerinden biri. Avrupa'da ortaya çıkan ve yüzyıllardır süren gelenek, dünyanın dört bir köşesinde birbirinden ilginç etkinliklerle kutlanıyor.

Peki artık sınır tanımayan 14 Şubat'ta çiftler, birbirlerine aşklarını nasıl gösteriyor? Sizin için derlediğimiz bu fotoğraflarda romantizmin sınır tanımadığını bir kez daha göreceksiniz.

Resmen en iyi sevgililer

Sevgililer Günü, Fransa'da belki de diğer ülkelere göre biraz daha ciddiye alınan bir kavram. Ülke genelinde düzenlenen bir yarışma ile en iyi sevgililer belirleniyor, birincilere de ödülleri Paris'in tarihi belediye binasında takdim ediliyordu.

Sevgililer Günü'nü geçirmek için en iyi yer

Paris aşıkların şehri olarak tanınır. Ama Hristiyan geleneğinde Aziz Valentin Günü olarak kutlanan Sevgililer Günü'nü geçirmek için en uygun yer belki de Fransa'nın Aziz Valentin köyü.

Aşk bir kutu çikolata gibidir... Ya da bir küvet çikolata

Sevgililer Günü'nün olmazsa olmazları başında elbette çikolata geliyor. Bazıları bu lezzetli tatlıyı yemeyi tercih ederken, bazıları da içinde yüzmeyi tercih edebiliyor.

Tayland'da evliliğin tam mevsimi

Asya'nın bu ülkesinde çiftler, Sevgililer Günü'nde resmi nikah yapmanın kendilerini iyi şans getireceğini düşünüyor. 14 Şubat 1999 yılında başkent Bangkok'ta 99 çift evlenmiş.

Kaynak: tr.euronews.com

. Events
remove_red_eye267

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur