Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

YURT DIŞI HAYALLERİNİ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRMEK İSTER MİSİN ?

Hashtag

Öğrencilere birebir destek sağlayan eğitim danışmanlık kurumları, öğrencilerin var olan potansiyellerinin maksimum düzeye taşınmasına yardım eder. Başlıca lise, lisans ve yüksek lisans seviyelerinde destek olarak, takviye dersler yardımıyla öğrencilerin akademik açıdan eksik olan yönlerini pekiştirme konusunda destek sağlar.

Yurt dışı başvurusu parmak izi gibi kişiden kişiye farklılık gösteren bir süreçtir. Öğrencinin hem akademik hem de müfredat dışı yetkinliklerine göre en doğru başvuruların yapılması ve başvurulan okullara özel hazırlık süreci danışmanlığın en önemli parçalarından bir tanesidir.

Stratejik Yetenek Yönetimi ile beraber, ABA Eğitim olarak çocukların erken yaşta yeteneklerini ölçüyor, buna uygun olarak yol haritası çiziyoruz. Meslek seçimlerinden, nerede okuyacaklarına kadar genel bir süreci kapsayan bu yolda, başvuru sürecinden, girecekleri sınavlara, alabilecekleri burslara, lisans- yüksek lisans eğitimlerine ve kariyer seçimlerine kadar destek oluyoruz.

ABA Eğitim olarak bu anlamda en önemli farkımız; #MesleklerinGeleceği hakkında detaylı araştırmalarımızın olması, değişen dinamiklerle birlikte öğrencilerimize gelecekte de önemli bir yere sahip olabilecek bir meslek seçimi yaptırmak ve onlara #GeleceğinMeslekleri hakkında seçenekler sunabilmek.

Yurt dışı hayallerini gerçeğe dönüştürmeye ilk adımı atıyoruz.

Hayallerin sınırlardan dışarı taşıyorsa, biz bunun için varız! Yurt dışı eğitim, kariyer ve yaşam şartlarına kadar sana danışmanlık sağlıyoruz. Bunlara pasaport ayarlamaları, vizeler, essay’lerinin yazımında yardım, CV düzenleme, kariyer planlama ve daha bir çoğu dahil…

HIZLI RANDEVU > https://api.whatsapp.com/send?phone=905322968612

Zaman kaybetmeden ulaşın:

Telefon: +90 (212) 287 86 06

Telefon: +90 (532) 296 86 12

E-mail: info <a href='mailto:(@)'>(@)</a> abaedu.com

. Towntalk
chat_bubble_outline3
remove_red_eye1073

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur

Çok güzel bir hizmet!

Tebrikler.

up.