Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

İngiltere’den virüs indirimi

Hashtag

Pahtheon Macroeconomics, ekonomiyi korona virüsün etkilerinden korumak için tedbirler alacağını duyuran İngiltere Merkez Bankası’nın bu ay içinde faiz indirimine gidebileceğini bildirdi.

BoE yaptığı açıklamada, “Finansal ve parasal istikrarı korumak için gerekli tüm tedbirleri almak üzere Britanya Maliye Bakanlığı ve uluslararası ortaklarımızla birlikte çalışıyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

Pantheon Macroeconomics yaptığı değerlendirmede, BoE’nin bu ay gösterge faizi yüzde 0,75’ten 0,50’ye indirmesini beklediklerini belirtirken, faiz indiriminin 26 Mart’ta yapılacak BoE PPK toplantısından önce gerçekleşmesi olasılığını dışlamadıklarını da vurguladı.

Yapılan değerlendirmede, BoE’nin yapacağı bir faiz indiriminde bunun geçici bir tedbir olduğunu ve virüsle ilişkili bozulmalar düzeltildikten sonra Faiz indiriminin geri alınacağını vurgulayacağı da öngörüldü.

. Towntalk
remove_red_eye2929

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur