Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

KANADA'DA TELEFON DOLANDIRICILIĞINA SON

Hashtag

Kanada Radyo-Televizyon ve Telekomünikasyon Kurumu (CRTC) istenmeyen ve yasadışı aramaları engelleme konusunda önemli bir adım attı.

Call blocking olarak tanımlanan sistemi büyük ölçüde genişleten CRTC, Kanadalıları istenmeyen aramalardan ve dolandırma amaçlı yapılan telefon görüşmelerinden korumak için yeni bir uygulamayı devreye soktu.

Federal hükümetten yapılan açıklamaya göre, telekomünikasyon servis sağlayıcıları yeni uygulamayı hemen servis ağlarında kullanmaya başlamak zorunda.

Ocak 2020 itibariyle geçerli olan uygulama, belirli bir kişinin ismine kayıtlı olmayan numaraları ya 15 haneli bir numara olarak gösterecek ya da geri aramaya kapalı kılacak.

Rahatsız edici aramaların Arama Filltreleme Servisi ile büyük ölçüde engellenebileceğini söyleyen CRTC Yönetim Kurulu Başkanı Ian Scott, Kanadalıları aldatma amaçlı yapılan aramalardan korumak için çalışmalarına devam ettiklerini de sözlerine ekledi.

http://www.perfectgazete.com/

. Towntalk
remove_red_eye717

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur