Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

FRANSA GEMİCİ VİZESİ NASIL ALINIR ?

Hashtag

Fransa gemici vizesi, Fransa’ya deniz yolu ile ticari amaçlı seyahat edecek, mesleği denizci veya gemici olan kişilerin başvuru yapmaları gereken vize türüdür. Bu vize aynı zamanda deniz yoluyla turistik amaçlı seyahat etmek durumunda olan ve gezi teknelerinde çalışan personeller içinde geçerlidir. Başvuruda bulunacak kişinin kendisine ait veya bağlı olduğu firmanın deniz taşıtında çalışan pozisyonunda olması gerekmektedir. Fransa gemici vizesi mesleki bir faaliyeti içermektedir.

Fransa Gemici Vizesi Nasıl Alınır?

İş dünyasının yoğunluğu içinde zaman kaybetmeden vize başvurusu yapmak için Vize Merkezi her zamana yanınızdadır. Geçerli pasaportu olan gemiciler ve denizciler Fransa Gemici Vizesi başvurularını Vize Merkezi danışmanlığında hızla yapabilmektedir.

Pasaportunuzun seyahat sonrası en az 3 ay geçerli olduğundan emin olun. Evraklarınızı seyahat amacınıza göre hazırlamanız gerekmektedir. Vize Merkezi evrak takibi işlemlerinde hızlı ekibiyle hizmet vermektedir. Evrak listeleri Fransız makamlar tarafından güncellenebilmektedir. En doğru vize evrakları ile başvuru yapmak için Fransa Vize Merkezi departmanımızı arayarak güncel evrak listesini talep ediniz.

Evrak detaylarına dair dikkat edilmesi gereken hususlardan biri şirket yetkilisi tarafından hazırlanacak olan şirket yazısında gemicinin göreve başlangıç, şirkette çalıştığı pozisyon ve seyahatin amacının yer alacak olmasıdır. Bu bir görev yazısı mahiyetindeki dilekçedir ve vize talebi şirket yazısında aktarılmış olur. Bir diğer önemli husus Fransız firmadan alınacak garanti yazısıdır.

Fransız şirketin antetli kağıdına yazılacak olan garanti yazısı vize talebi olan gemicinin isim-soyisim, doğrum tarihi, pasaport numarası ve seyahatte olacağı tarihleri içerecektir. Bu detaylarla ilgili durumlar kişi veya kuruma göre değişebileceğinden temsilcilerimizle yapacağınız görüşmede seyahat detaylarınızı doğru ve eksiksiz paylaşmanız hem işlemlerinizin hızlı ve güvenli gerçekleşmesini hem de size daha iyi hizmet vermemizi sağlayacaktır.

Kaynak: www.vizemerkezi.com

. Towntalk
remove_red_eye241

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur