Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

AMERIKA'DA CORONA VIRUSU İÇİN ALARMA GEÇİLDİ !!!

Hashtag

Tüm dünyanın korkulu rüyası haline gelen koronavirüs salgınında ölenlerin sayısı hızla artıyor. Çin’de Kovid-19 salgınında ölenlerin sayısı 2 bin 983’e çıktı. Amerika'da ise ölenlerin sayısı 9'a yükseldi. Ölümle sonuçlanan vakaların tamamının Washington eyaletinde olduğu açıklandı. Ülkede virüsten etkilenen sayısı 15 eyalette 108'e çıktı. Ülkede yerel televizyon kanalları halka "İşiniz olmadıkça evinizden çıkmayın" şeklinde duyuru yapıyor.

Okullarda eğitime ara verildi

Toplam 231 kişinin gözetim altında tutulduğu eyaletin belirli bölgelerinde acil durum ilan edilirken, birçok okulda eğitime ara verildi.

"İşiniz olmadıkça evinizden çıkmayın"

Washington’ın en kalabalık şehri Seattle’da, yetkililer ilaçlama faaliyetlerini arttırırken, yerel televizyon kanalları halka "İşiniz olmadıkça evinizden çıkmayın." şeklinde duyuru yapıyor.

Washington eyaletinden gelen son haber ile ABD genelinde, tamamı Washington eyaletinde olmak üzere, Kovid-19'dan ölenlerin sayısı 9, ülkenin 15 eyaletinde virüs tespit edilen kişi sayısı ise en az 108 olarak açıklandı.

ABD'de Kovid-19 kaynaklı ikinci ölüm vakası: Marketlerde raflar boşaldı

Amerika'da Kovid-19 bağlantılı ikinci ölüm gerçekleşti. New York'ta da ilk koronavirüs vakasına rastlanırken, ABD'liler salgına karşı önlem için marketlerde temel ihtiyaçların bulunduğu rafları boşalttı.

. Towntalk
remove_red_eye2024

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur