Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

FRANSA'DAKİ TÜRK KORONAVİRÜS NEDENİYLE HAYATINI KAYBETTİ !?

Hashtag

Fransa’da bir Türk koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti! Ölü sayısı 9 oldu!

oplam 9 kişinin öldüğü ve 577 vakanın bulunduğu Fransa’da virüsün son kurbanı bir Türk oldu.

Corona virüs dünya genelinde can almaya devam ediyor. Vaka sayısı 100 bini geçti, 3 bin 408 kişi corona virüs nedeniyle yaşamını yitirdi.

Hayatını kaybeden 64 yaşındaki Mersin’li Halil Bıçkı’nın emekli olduğu bildirildi.

Oğlu, babasının en büyük isteğinin Mersin Mut’a gömülmek olduğunu söyledi. Şu anda otopsi işlemleri olduğu için cenazeyi alamıyorlar. Aile derin bir üzüntü içinde. Oğlu, babasının son isteği olarak kendi köyüne cenazesini defnedebilmek istiyor.

Fransa’nın cenazenin ülke dışına çıkmasına izin verilmediği bildirildi. dİĞER TARAF İtalya’da yeni tip Corona virüsten (Covid-19) hayatını kaybedenlerin sayısı 148’e yükseldi. Ülkede bir günde 41 ölü şu ana kadar kaydedilen en yüksek ölüm sayısı oldu.

Yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle Fransa’da bir Türk hayatını kaybetti. 64 yaşında Mersinli bir erkek olduğu belirtilen kişinin Fransa’da yaşadığı bildirildi.

Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden ilk Türk olan Halil Bıçkı’nın cumartesi gününden bu yana solunum yetersizliği sebebiyle hastaneye kaldırıldığı ve 3 oğlu ile eşinin karantina altında olduğu öğrenildi.

Kaynak: Cnn Türk

. Towntalk
remove_red_eye1597

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur