Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

BELÇİKA'DA TÜRK GENCİN KATİLİNE SKANDAL KARAR

Hashtag

Belçika’nın Charleroi şehrinde 21 Haziran 2015 yılında yaşanan olayda, 7 Kasım 1987 Belçika doğumlu, aslen Çorum nufüsuna kayıtlı 28 yaşındaki Alper Top, sabah 04:00 sularında hiç tanımadığı kişilerin kavgasını ayırmak isterken profesyonel bir boksör tarafından yüzüne atılan yumrukla yere düşerek başını beton zemine çarptıktan sonra, bir daha ayağa kalkamadı.

Başını beton zemine çarptıktan sonra kalbi duran Türk genci Alper Top, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince yapılan kalp masajı ile hayata döndürülerek beyin kanamasına bağlı bilinç kaybı nedeniyle, kaldırıldığı hastanedeki 7 günlük yaşam savaşını kaybetti.

Olayı mahkemeye taşıyarak 2015 yılından beri hukuk mücadelesi veren acılı baba Ali Top, Belçika mahkemesinin sanık hakkında verdiği skandal karar sonrası evlat acısını ikinci kez yaşadı.

Belçika mahkemesinin sanık hakkında verdiği 200 saatlik çalışma cezası Türk ve Belçikalı vatandaşlar arasında büyük tepkiye neden olurken, baba Ali Top, “Gencecik bir insanı hayattan koparan bir adama 200 saatlik çalışma cezası adaletsizliktir. Bu karar, bir anne ve babanın yaşayabileceği en büyük dram. Bu kararı asla ve asla kabul edemeyiz. Verilen ceza gerçeklere uygun değil. Bu kadar hafif bir ceza verilmesini anlayamıyoruz. Böyle bir adalete yazıklar olsun. Bu karara dayanmamız mümkün değil” sözlerine yer verdi.

https://www.belemturktv.com/

. Towntalk
remove_red_eye1194

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur