Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

Merakla beklenen “Zengo” Belçika’da gösterime giriyor

Hashtag

Şahan Gökbakar’ın yazıp yönettiği, Yasemin Sakallıoğlu, Dilşah Demir, Ece İrtem gibi ünlü oyuncuların başrollerini paylaştığı “Zengo”, 12 Mart tarihinden itibaren White Cinema’da gösterimde olacak.

İnternette yayınladığı komik videolarla üne kavuşan ve ardından oyuncu olan Yasemin Sakallıoğlu ilk sinema filmi ile seyirciyle buluşuyor.

Yönetmenliğini Şahan Gökbakar ve Müge Manuş’un üstlendiği ‘Zengo’, Türkiye’de gösterime girdiği 6 Mart tarihinden bu yana gişede iyi bir hava yakaladı.

Filmin hikayesi

Zerrin, yaşadığı mahalleye kentsel dönüşüm piyangosunun vurmasıyla bir anda zenginleşmiş, mahalledeki kadınlara kendi tasarımlarını giydirip ünlü bir modacı olma hayalleri kuran, biraz sonradan görme ama son derece içten ve eğlenceli bir kadındır. Çocukluğundan beri yoğun bir rekabet içinde olduğu Menkıbe’nin kendi tasarımlarını çalıp bir de üzerine defile düzenlemesiyle çılgına dönen Zerrin, yanına terzisi ve en yakın arkadaşı olan Fazilet’i de alarak hayatını değiştirecek çılgın bir maceraya atılır.

Ayrıntılı bilgi için: https://white-cinema.be/

. Towntalk
remove_red_eye249

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur