Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

HOLLANDA BAŞKONSOLOSLUK BASIN DUYURUSU !

Hashtag

Yeni Tip Koronavirüs (covid-19) Kapsamında Alınan Tedbirler Hakkında Duyuru

Amsterdam Başkonsolosluğu

Değerli Vatandaşlarımız,

Dünyada ve Hollanda’da yaşanmakta olan virüs salgını sebebiyle Başkonsolosluğumuzda yapılan işlemler sırasında ziyaretçilerimizin sağlığının korunması amacıyla aşağıdaki hususlar önemle dikkatinize sunulmaktadır.

Vatandaşlarımızın işlemler için www.konsolosluk.gov.tr internet sayfasından randevu alarak Başkonsolosluğumuza gelmeleri önemle rica olunur.

Bina içerisine randevu listesi kontrol edilerek sadece işlem yaptıracak kişiler kabul edilecektir. Refakatçiler (yaşlı veya bebekli vatandaşlarımız hariç) kabul edilmeyecektir.

Ziyaretçilerimiz randevu saatinden en erken 10 dakika önce bina içerisine kabul edilecektir.

Konsolosluk işlemleri bağlamında aciliyet arz etmeyen veya ertelenebilecek işlemlerin ileri bir tarihte yaptırılması uygun olacaktır.

Hollanda’daki yeni tip koronavirüs (COVID-19) vakaları konusunda düzenli olarak güncellenen bilgilere Hollanda Sağlık Bakanlığı’nın https://www.government.nl/topics/coronavirus-covid-19 ve Hollanda Ulusal Halk Sağlığı ve Çevre Enstitüsü’nün https://www.rivm.nl/en/news/current-information-about-novel-coronavirus-covid-19 internet sayfalarından ulaşabilirsiniz.

T.C. Sağlık Bakanlığı’nın duyurularına https://hsgm.saglik.gov.tr/tr/covid19 internet sayfasından ulaşılabilir.

Bu konuda bilgi talebi ve sorularınız için <a href='mailto:[email protected]'>[email protected]</a> e-posta adresinden veya +31 6 87242060 numaralı acil hattımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Konsolosluk işlemlerinize ilişkin ayrıntılı bilgi için ise haftaiçi 15.00 – 17.00 saatleri arasında +31 20 3050333 numaramıza ulaşabilirsiniz.

Ayrıca, konsolosluk işlemlerine dair her türlü bilgi ve yardım için 7/24 hizmet veren Konsolosluk Çağrı Merkezine +31 10 766 0007 numaralı telefondan ücretsiz ulaşabilirsiniz.

Saygıyla duyurulur.

. Towntalk
remove_red_eye1136

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur