Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

TÜRK ÇİFTTEN CORONAYA BULUŞ !!!

Hashtag

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan İzmirli Serhat Pala ve Antalyalı eşi Zeynep Ilgaz Pala’nın San Diego kentinde kurdukları Confirm Biosciences Şirketi büyük bir başarıya daha imza attı. Şirket, corona virüsünü (COVID 19) bir damla kanla 3 ile 10 dakika arasında tespit eden kitler üretti.

Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüsü'nün kısa sürede test edilmesi yönünde yürüttükleri çalışmanın bir ay önce sonuçlandığını ve üretim aşamasına geçtiklerini belirten Pala çifti şu bilgileri verdi:

MİLYONLARCA SATILDI

* ‘Firmamız ürün ve teknoloji test etmek konusunda her zaman ön saflarda yer aldı. Dünyayı etkileyen virüs karşısında da ‘bizler bir şeyler yapmalıyız’ diye düşündük. Ekibimizle gece-gündüz buna yoğunlaştık.

* ‘Hastanelerin laboratuvarlarında kısıtlı imkanlarda çok pahalıya ve uzun zamana yayılan testleri daha kısa sürede ve çabuk nasıl gerçekleştiririz, binlerce kişiye nasıl umut, çare oluruz’ diye yola çıktık.

* Test kitlerini Çinli ortağımızla üreterek piyasaya sürdük. CE işaretli test kiti, yanal akış teknolojisini (Lateral flow technology) kullanarak virüsü küçük bir damla kan örneği ile tespit etmektedir. 3-10 dakika arasında süren test, Çin, Avrupa ve başka kıtalarda milyonlarca adet satılmaya başlandı.

. Towntalk
remove_red_eye1145

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur