Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

HALUK AKA İNGİLİZCE-TÜRKÇE ÇEVİRMENLİK

Hashtag

Mart ayı boyunca, Ankara Antlaşması evrakınızı, iş planınızı, vize belgelerinizi, aile birleşim başvurularınızı, nüfus kayıt örneğinden tutun da, maaş bordrosuna kadar, aklınıza gelebilecek tüm belgelerinizi,

gerek Türkçeden İngilizceye gerek İngilizceden Türkçeye, %10 indirimli olarak çeviriyorum. İndirimi, bu sitenin yeminli tercüme fiyatları sayfasında göreceğiniz birim fiyatlar üzerinden uyguluyorum. Fiyatlandırmanın kelime başına olması gözünüzü korkutmasın, çevirisi yapılacak belgeleri e-posta adresime göndermeniz durumunda, ücretsiz olarak sayımını yapıp teklif geçiyorum. Çeviriye ancak sizden onay aldıktan sonra başlıyorum. Üyesi bulunduğum meslek birliğinin İş Ahlakı Kuralları gereği, gizliliğe büyük önem veriyorum ve belgelerinizi kesinlikle gizli tutuyorum.

İndirim hem iş planı, yazışma, rapor ve benzeri gibi tasdiksiz çevirileriniz için hem de gerek elektronik imzalı, gerek ıslak imzalı, tasdikli yeminli tercüme talepleriniz için geçerlidir. Siparişi verip ödemeyi yapan kişinin kadın olması indirim için yeterli. Oğlunuzun, eşinizin, erkek bir çalışanınızın vb. evrakını da çevirtiyor olabilirsiniz.

Hizmetlerimle ilgili ayrıntılı bilgiyi sitemin diğer sayfalarında bulabilirsiniz. Herhangi bir sorunuz olursa <a href='mailto:[email protected]'>[email protected]</a> e-posta adresimden veya +44 07584 571237 numaralı telefonumdan benimle irtibata geçebilirsiniz. Bir kez daha Kadınlar Gününüzü kutluyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum. İyi ki varsınız.

. Marketplace
remove_red_eye479

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur