Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

NEW JERSEY'DEKİ TÜRKLERE DUYURU

Hashtag

Ogrenci arkadaslarimiza duyurudur:

Maddi ve manevi zor gecen bu gunlerde, isini kaybetmis veya baska maddi guclukte olan ogrenci arkadaslarimiz icin ucretsiz yemek dagitmayi planliyoruz.

Imkanlarimiz olcusunde, elimizden gelen en iyisini yapma niyetiyle bize basvurularinizi bekliyoruz. Lutfen <a href='mailto:[email protected]'>[email protected]</a> adresine adinizi, telefon numaranizi ve pick up yapacaginiz saati yazin. Gelen talebe gore en kisa zamanda liste olusturulup servise baslanacaktir.

Restaurantimiz diger musteriler icin acik olacagindan, onlara verecegimiz servisin aksamamasi icin sizden istediklerimiz:

1. Yemekler gunluk hazirlanacaktir. Cinar Cliffside Park facebook page den yapilacak yemekleri ilan edecegiz. Lutfen restauranti arayip ne yemek var diye sormayalim.

2. Yemekleri saat 3:00-6:00 pm arasi dagitmayi planliyoruz. Kesinlikle delivery yapilmayacaktir. Sadece pick up yapabilirsiniz. O yuzden geleceginiz saati yazarsaniz, geldiginizde ustunuzde isminizi yazan paketinizi alip cikarsiniz. Restaurant icinde pick up islemi haricinde kimseyi bekletmeyecegiz. Hemen alip cikmalisiniz.

3. Yemekler umuma gore hazirlanacagindan, ozel istekleri yerine getirmeyecegiz.

4. Eger gercekten ihtiyac sahibi degilseniz; ihtiyac sahibi olupta alamayanlarin vebaline girersiniz. Bu konuda hassas davranalim.

Bu vesileyle kandiliniz mubarek ve dualariniz Kabul olsun.

Mesaji share yapabilirsiniz.

Owner Tunc Ozlu

. Towntalk
remove_red_eye344

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur