Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

AMERİKA'DA ÖDEMELER 3 AY ERTELENDİ !!!

Hashtag

Amerika Birleşik Devletleri Corona Virüs salgını ile mücadele ederken, başta kira gelirleri olmak üzere eyaletlerde toplanan vergiler dahil bir çok ödeme kalemi 3 ay ertelendi. New York ve New Jersey Valileri yaptığı açıklamalarda ödenmeyen kiraların kontrata eşit olarak eklenerek ödenmesi için yasal bir düzenleme yaptıklarını aktardı.

New York Valisi Andrew Cuomo, başta kira gelirleri olmak üzere bir çok ödemenin 3 ay ertelendiğini duyururken, Kiracıların ödeme yapmasa bile çıkarılamayacağı belirtildi.

New Jersey Valisi Phil Murphy, ülkenin büyük bankalarının sıkıntılı borçlular için ipotek konusunda 90 günlük süre tanınacağını açıkladı.

Murphy bankalara geç ücretleri ve kredi kartı şirketlerini faiz oranlarını düşürmeye çağırdı

Vali ayrıca ipotek yardımı alan ev sahiplerinin kira kiracılarına kira yardımı destek verileceğini dile getirdi.

Vali Phil Murphy, New Jersey mortgage borçlularının, koronavirüs pandemisinden ekonomik olarak etkilenmeleri durumunda kredileri üzerinde 90 günlük faizsiz erteleme yapılacağını aktardı.

Şimdi el birliği ile yardımlaşma zamanı olduğunu belirten Murphy "Ev sahiplerine bir çağrıda bulunuyorum. Şimdi merhamet gösterme zamanı. Bu süreci eyaletinin ve Merkezi hükümetin desteği ile el birliği ile atlatacağız." dedi.

Kredi kartı şirketlerinin faiz oranlarını düşürdüğünü ve bankaların geç ücretlerden feragat ettiğini aktaran Vali Murphy "Finansal kurumlarımızı ve kredi kartı şirketlerimizi işletmelerinin tüm alanlarında doğru şeyi yapmaları için teşvik ediyorum." şeklinde konuştu.

. Towntalk
remove_red_eye3955

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur