Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

ÜZÜCÜ HABER: FRANSA'DA ÖLEN TÜRKLERİN SAYISI ARTIYOR !

Hashtag

Yine acı haber! Fransa’da hayatını kaybeden Türklerin sayısı 20’ye çıktı!

Fransa’da koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Türk vatandaşlarının sayısı her geçen gün artıyor. Son 24 saatte 2 Türk vatandaşı daha koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Avrupa’da en çok Türk vatandaşının hayatını kaybettiği ülke olan Fransa’da yine acı haberler gelmeye devam ediyor. Son 24 saatte 2 Türk vatandaşının daha kornavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Hayatını kaybedenlerden Konyalı 67 yaşındaki Türk kadının 28 senedir yatalak olarak Creteil Albert Chenevier hastanesinde yattığı öğrenildi. Talihsiz kadının virüsü de orada kaptığı ortaya çıktı. Gurbetçi kadının cenazesi defnedilmek üzere memleketi Konya’ya gönderilecek.

Diğer vefat haberi ise Loire bölgesinden geldi.73 yaşındaki Türk vatandaşı erkek hastanın koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi. Saint Bonnet le château’da oturan gurbetçi vatandaşın ailesinin de karantina altına alındığı öğrenildi.

Avrupa’da en çok Türk ölümü Fransa’da

Öte yandan Avrupa’da koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Türkler arasından ölüm oranının en yüksek Fransa’da olduğu ortaya çıktı. Fransa’da hayatını kaybeden Türk vatandaşlarının sayısı böylece 20’e yükseldi.

Fransa’da koronavirüsten ölenlerin sayısı son 24 saatte 2606’ya yükseldi.

Kaynak: arti33.com

. Towntalk
remove_red_eye304

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur