Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

SALGIN HUZUREVLERİNE SIÇRADI !?

Hashtag

Fransa’da salgın huzurevlerine sıçradı: 2028 kişi hayatını kaybetti!

Fransa’da salgının başladığı 1 marttan itibaren yaşlı bakım evlerinde kalan 2028 kişi hayatını kaybetti. Böylece ülkede toplam virüs nedeniyle vefat edenlerin sayısı 7657’ye yükseldi.

Koronavirüs salgını ile mücadele eden Fransa’da hayatını kaybedenleri hesaplamada değişikliğe gidildi. Daha önce sadece hastanede yaşanan ölümler hesaba katılırken artık huzurevlerinde yaşanan ölümler de günlük yapılan hesaplamalara eklendi. Böylece Fransa’da hayatını kaybedenlerin sayısı 7 bin 650’ye yükseldi.

Huzurevlerinde 2028 kişi hayatını kaybetti

Fransa Sağlık Müdürü Jérôme Salomon, son 24 saatte hastanede yaşamın yitirenlerin sayısının 441 kişi eklenerek 5 bin 532’ye yükseldiğini duyurdu. Ancak bu sayının dışında 2028 kişinin de huzurevlerinde koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiğini açıkladı. Böylece Fransa’da 1 Mart’tan itibaren yaşanan ölümlerin sayısı 7 bin 650’ye yükselmiş oldu.

Öte yandan salgının huzurevlerine sıçradığı Fransa’da yaşanan ölüm oranlarının buralarda giderek yükselmesinden endişe ediliyor.

Kaynak:arti33.com

. Towntalk
remove_red_eye261

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur