Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

RUTTE'DAN ACİL ÇAĞRI !

Hashtag

Hollanda Başbakanı Rutte kriz toplantısından sonra acil bir çağrıda bulunarak, “Paskalya da dahil olmak üzere bu hafta sonu mümkün olduğunca evde kalın.” Dedi.

Rutte aynı çağrıyı Belçika ve Alman vatandaşlara da yaptı ve buna ek olarak, “ABD gibi yüksek riskli ülkelerden dönen Hollanda vatandaşlarına da on dört gün boyunca evde karantina verilmelidir.” Dedi.

Hollanda’da bu öğleden sonraki kriz toplantısında turizm ve ABD gibi korona merkezli uçuşlar üzerinde duruldu. Amerika Birleşik Devletleri’nden hava yoluyla dönen Hollanda vatandaşlarının iki hafta boyunca evde kalmaları istendi.

Dışişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen uygulama çerçevesinde ülkesine geri dönen kişilerin de önlem olarak iki hafta boyunca evde kalmaları isteniyor. Bu önlemler; Avusturya, İtalya ve İspanya için geçerli.

BELÇİKALILAR VE ALMANLAR İÇİN DE

Başbakan Rutte, gelecek hafta sonu ve Paskalya günleri için de uyarıda bulundu: “Bu hafta sonu da mümkün olduğunca evde kalın. Hatta Paskalya bayaramında da evde kalın. Birbirinize bakmayın. Ama evde veya kendi bahçenizde kalın.”

Fazladan önlem alınmayacak, ancak Bakanlar Kurulu insanların bunlara bağlı kalıp kalmadığını takip edecek.

Başbakan Hollanda’nın doğu komşuları arasında popüler olan Hollanda sahili de dahil olmak üzere tüm Almanlar ve Belçikalıları da özellikle uyararak, “Zaten çok az trafik görüyoruz. Ama aynı zamanda Belçika ve Almanya’dan mümkün olduğunca az insanın ülkemize gelmesini istiyoruz. Neyse ki, rezervasyonlar çok az.” dedi

KAMP ALANLARININ KAPATILMASI

Rutte’ye göre, kamp ve tatil parklarının kapatılması gerekli değil. O’na göre birçok kamp yeri zaten kapalı. Belediye başkanları ve güvenlik bölgeleri de parkları kapatma yetkisine zaten sahip. Ancak, tüm kamp alanları ve parklar tuvalet bloklarını ve sıhhi tesislerini kapatmalıdır.

. Towntalk
remove_red_eye3153

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur