Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

BELÇİKA'DA TÜRK GENÇ ADAM HAYATINI KAYBETTİ

Hashtag

Türkiye’nin Avrupa Birliği (AB) Daimi Temsilciliğinde bir personel yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle tedavi gördüğü Saint Luc hastanesinde bugün hayatını keybettiği bildirildi.

AA -Türkiye’nın AB nezdinde Daimi Temsilcisi Büyükelçi Mehmet Kemal Bozay, ” Daimi Temsilciliğimizin emektar aşçısı Ahmet Eğri Usta iki haftadır yoğun bakımda olduğu Saint Luc hastanesinde bugün Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur. Acımız çok büyük ve derin. Kendisine Allah’tan rahmet ailesine sabır, selamet diliyorum. Tedavisi sırasında sayın Bakanımız ve sayın bakan yardımcımlarımız sürekli bizimle ve ailesiyle temastalardı. Bu acılı günümüzde de taziyede yanımızda oldukları için Daimi Temsilciliğimiz ailesi adına şükranlarımı sunuyorum. Dışişleri Bakanlığıcamiamızın ve ailesinin başı sağ olsun. Ustamızın mekanı cennet olsun.” açıklamasında bulundu.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ise, Eğri’nin ölüm haberini Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Bakan Çavuşoğlu paylaşımında “Avrupa Birlği Daimi Temsilciliğimizin emekter personeli Ahmet Eğri kardeşimiz,Kovid-19 tedavisi gördüğü Brüksel’de Hakkın rahmetine kavuştu. Allah Rahmet eylesin. Ailesine ve camiamıza sabırlar diliyorum. Başımız sağolsun” dedi.

https://www.belemturktv.com/

. Towntalk
remove_red_eye2736

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur