Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

Hollanda'da Baba Olduğu Gün Trafik Kazasında Vefat Etti

Hashtag

Geçtimiz Cuma sabahı saat 07:10 sıralarında Atalay Yıldırım (22 yaşında) Motorsikletiyle işe giderken Amsterdam Keizersgracht sokağında dururken arkasından gelen kamyonun altında kalarak feci şekilde hayatını kaybetti.

Bu elim kazada hayatını kaybeden Atalay Yıldırm’ın eşi Rojda ise hamileliğinin son günlerini yaşıyordu. Rojda Yıldırım aynı gün akşamı bebeğini dünyaya getirdi. Ölüm haberini alan bütün ailesi ve sevenleri yasa boğuldu.

Aslen Kayserili olan Atalay Yıldırım, memleketi Kayseri’de evlenip daha sonra eşinin yanına Amsterdam’a gelip bir yuva kurmuşlardı.

Kaza anını anlatan Murat bey( Atalay Yıldırım’ın eşinin abisi) tüm aile şoktayız inanmak istemiyoruz böyle bir kazada Atalay’ı kaybettiğimize. En üzücü tarafı aynı gün eşinin doğum sancıları başladı apar topar hastaneye kaldırdık. Hastanede yakınları ağlıyordu”diye konuştu.

Olayın bir ihmal olduğunu dikkat edilmemesinden kaynaklandığını söyleyen Murat bey, olay yerinde polis kamyon şoförün ifadesini aldığını ve dikiz aynasından arkasını kontrol ettiğini bir şey görmediğini ifade ettiğini belirtti. Polis 29 yasındaki kamyon şoförünün, sokağın bir inşaat Vinci tarafından kapalı olması nedeniyle arka arkaya sürmesi anında yaşandığını belirtti.

Kamyon şoförünün, test sonucu herhangi alkol yada uyuşturucu kullandığına rastlanmadı, yapılacak olan araştırmada hakim karşısına çıkıp çıkmayacağı henüz bir netlik kazanmadı.

Atalay Yıldırım doğup büyüdüğü yer olan memleketi Kayseri’de toprağa verildi.

Amsterdam / Hülya Taş

. Towntalk
remove_red_eye1790

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur