Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

ABD'DEKİ TÜRK POLİS MÜDÜRÜNE SALDIRI !!! 20 YIL HAPİS

Hashtag

Amerika Birleşik Devletleri'nde ilk Müslüman Polis Müdürü New Jersey'in Paterson kenti Polis Müdürü İbrahim Mike Baycora'yı tehdit eden şahısa, Savcılar, 20 yıl hapis cezası istendi.

Clifton'da yakalanan 28 yaşındaki Stefan Keco'nun din ve ulusal kökenine hakaret ettiği, tehdit ettiği gerekçesiyle 20 yıl ile yargılanacağı öğrenildi.

Aslen Sırp asıllı olduğu öğrenilen Keco'nun daha önce 2 defa terör suçundan kaydı olduğu ve yine çevredeki Müslüman bir aileyi tehdit etmekle suçlandığı belirtlidl.

Yarın mahkemeye çıkması beklenen Stefan Keco'nun SMS ve sosyal medya üzerinden İlk Müslüman Polis şefi İbrahim Mike Baycora'yı ırk ve ulusal köken nedeniyle korkutmak için mesaj gönderdiği ortaya çıktı.

Hukuk uzmanları Keco'nun suçlu bulunması halinde 20 yıla kadar ceza alabileceği aktarırken, Savcılık, davanın tutuklu olarak devam etmesi için dava açtığı öğrenildi.

Yetkililer, Keco'nun suçlamalardan suçlu bulunması halinde devlet hapishanesinde 20 yıl yaşayabileceğini söyledi. Savcılar duruşma öncesi tutukluluk için dava açtı.

. Towntalk
remove_red_eye2374

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur