Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

Selçuk Öztürk Kuzu’nun iddialarını reddetti!

Hashtag

Selçuk Öztürk Kuzu’nun iddialarını reddetti!

Hollanda Türklerinin kurduğu Denk Partisi zor günler yaşıyor. Denk Partisi’nin Kuzu hakkında yaptığı açıklamasından sonra Denk Partisi kurucu başkanı Tunahan Kuzu sessizliğini bozarak yine parti kurucularından yoldaşı Selçuk Öztürk’e ağır ithamlarda bulunmuştu. Selçuk Öztürk bugün yayınladığı basın açıklaması ile Tunahan Kuzu’nun kendisi hakkında yaptığı açıklamaları reddetti.

Selçuk Öztürk; Son birkaç gündür toplum ve siyasi hareket olarak zor günlerden geçmekteyiz. Ben Selçuk Öztürk olarak Tunahan Kuzu ve DENK hakkında yapılan hiç bir açıklamaya fevri bir cevap vermeyeceğim. Konuşup dostu üzen ve düşmanı güldüren açıklamalar yapmayacağım. Sadece, şahsımla ilgili yapılan ithamların tamamen gerçek dışı olduğunu bilmenizi isterim.

Bu dava hem Öztürk’ten hem de Kuzu’dan daha büyüktür. Bu dava gençlerin umudu ve sesi duyulmayanların davasıdır.

Sessizliğim davamıza olan inancımdandır ve inanıyorum ki eninde sonunda hep beraber bu zor günleri de aşacağız. Bu dava hem Öztürk’ten hem de Kuzu’dan daha büyüktür. Bu dava gençlerin umudu ve sesi duyulmayanların davasıdır.

Yaklaşmakta olan parti kongremizin de bu konuda en doğrusunu yapacağına inanıyorum.

Şahsım ve ailem hakkında yapılan yargılamaları da bu mübarek gecede vicdanlarınıza bırakıyorum.

Partimizin değerleri her şeyin üstündedir.

. Towntalk
remove_red_eye334

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur