Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

SALGINDA SEVİNDİRİCİ GELİŞME! DÜŞÜŞ BAŞLIYOR ??

Hashtag

Fransa’da salgında sevindirici gelişme! Sayı düşüşe geçti!

Fransa’da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından hayatını kaybedenlerin sayısı bugün 315’i hastanede olmak üzere 561 kişi arttı. Ancak özellikle yoğun bakımlardaki azalma iyi bir gelişme olarak yorumlanıyor.

Fransa’da koronavirüs salgınında sayı düne göre azaldı. Fransa Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada ülkede 1 Mart’dan beri hayatını kaybedenlerin 14 bin 393’e yükseldiğini açıklandı.

Bugün açıklanan sayılarla vefat edenlerin hastanede vefat edenlerin sayısı 315 kişi artarak 9 bin 253’e yükseldi. Dün hastanelerde yaşanan ölüm ise 353 olarak kayıtlara geçmişti. 5 bin 140’a yükseldi.

Yoğun bakımdakilerin sayısı düşüyor

Ölüm oranlarındaki düşüş sonrası yoğun bakımda yatan hastaların sayısında da düşüş dikkat çekti. Son 24 saatte 220 kişi yoğun bakıma kaldırılırken, yoğun bakımdan çıkarılan hasta sayısı ise 255 olarak açıklandı. Yoğun bakımdaki toplam hasta sayısı da böylece düşmeye devam ederek 6 bin 845’e geriledi. Böylece 4 gün üst üste yoğun bakımdaki düşüş devam etmiş oldu.

İyileşenlerin sayısı 23 bini geçti

Öte yandan hastanelerden taburcu olanların sayısında artış yaşandı. Son 24 saatte taburcu olanlarla birlikte toplam sayı 27 bin 186’y yükseldi.

. Towntalk
remove_red_eye944

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur