Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

FRANSA'DA OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK !?

Hashtag

Fransa’da öğretmenler ayakta: 11 Mayıs’ta okullar açılamaz!

Fransa’da 11 Mayıs’ta okulların açılacak olmasına öğretmenler tepki gösterdi. Eğitimcilerin test amacı olarak kullanılmaması gerektiğini bildirildiler.

Fransa’da Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, dün televizyonda yaptığı açıklamada, kreş, ilkokul, ortaokul ve liselerin kademeli olarak 11 Mayıs’tan itibaren açılacağını açıklamıştı. Ancak ülkede öğretmenler bunun eşitsiz bir uygulama olacağını kaydediyorlar.

En büyük Öğretmenler Sendikası Snuipp-FSU Genel Sekreteri Francette Popineau, yaptığı açıklamada, okulların 11 Mayıs’ta açılmasının ciddiyetsiz bir adım olacağına dikkat çekti. Cumhurbaşkanının sinemalar, tiyatrolar, ve kafe gibi yerlerin açılmayacağını belirtip okulların açılacak olmasının anlaşılamaz olduğunu bildirdi.

Okullarda bulaşıcılık yüksek

Okulların büyük kitlelerin bir araya geldiği ve bulaşıcılığın yüksek olabileceği alanlar olduğunu belirten Popineau, okulların ve öğretmenlerin test aracı olarak kullanılmaması gerektiğini bildirdi.

Kaynak: arti33.com

. Towntalk
remove_red_eye1372

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur