Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

FRANSA TELEFON ŞİRKETLERİNDEN KARANTİNA JESTİ !!

Hashtag

Fransa’da telefon şirketlerinden karantina jesti! Peş peşe açıkladılar!

Fransa’da telefon şirketleri, yaşanan koronavirüs salgını nedeniyle internet paketlerini yükseltip ücretleri düşürdüler.

Fransa’da sokağa çıkma yasağı devam ediyor. Bu sürede birçok iş yeri kapansa da telefon şirketleri vatandaşlara yönelik kampanyalarını peş peşe açıklıyor.

Bu kampanyaların en dikkat çekenlerinden birini de Bouygues Telecom başlattı. Şirkettin B&You tarifesinde hiçbir bağlayıcı aboneliğe ihtiyaç duymadan 75 GB internet 13,99 Euro’dan satışa sunuldu. Sınırsız konuşma da içeren bu tarifeyi düşünenler için tarifeye geçmek için son tarih ise 19 Nisan gece 23:59 olarak belirlendi. Tarifede Avrupa Birliği’nde kullanılmak üzere de 8 GB bulunuyor.

Sosh’dan 80 GB müjdesi!

Diğer önemli bir kampanya ise Orange’dan Sosh ile geldi. Sosh, kısa bir süreliğine 14,99 Euro’dan sunduğu tarifede internet kullanım hakkınız 2 katına çıkardı. Şirket, 80 GB’lık internet paketi bulunan tarifeyi 14,99 Euro’dan satışa sundu. Tarifeye geçmek isteyenler için son tarih ise 27 Nisan.

30 GB 9,99 Euro

Diğer bir kampanyayı ise La Poste Mobile gerçekleştiriyor. SFR’in altyapısını kullanan şirket, 30 GB ve sınırsız konuşmayı içeren tarife için 14,99 yerine kısa bir süre için 9,9 Euro fiyat belirledi.

SFR’de RED ile 60 GB’lık internet paketinin olduğu tarifeyi 12 Euro’dan satışa çıkardı. Free’de ise 50 GB’lık tarife 9,99 Euro olarak yer alıyor.

Kaynak: arti33.com

. Towntalk
remove_red_eye1128

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur