Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

Londra'da NHS Çalışanlarına Beritan Restaurant’tan Ücretsiz Yemek

Hashtag

Koronavirüs salgını sebebiyle insanların sağlığına kavuşması için çalışmak zorunda olan Ulusal Sağlık Servisi NHS çalışanlarına halk desteği devam ediyor.

Yeterli koruyucu ekipmanları olmamasına ragmen salgının başladığı tarihten bugüne işlerini aksatmadan yürüden ve son bir ay içinde 50’ye yakın kayıp veren hastane çalışanlarına farklı bölgelerde iş insanları da destek veriyor.

Güney Londra’nın Norbury bölgesinde hizmet veren Beritan Restaurant, sağlık çalışanlarına Salı ve Çarşamba günü ücretsiz yemek servisi verecek.

Bingöllü iş insanları Halil ve Ali Tekin kardeşler, işletmeciliğini yaptıkları Beritan Restaurant’ta fedakarca işlerine devam eden NHS çalışanlarının kendilerini tanıtmaları halinde ücretsiz olarak yemek alabileceklerini bildirdiler.

Tekin kardeşler, birçok ülke gibi yaşadıkları İngiltere’de de bu salgın nedeniyle hergün yüzlerce insanın hayatını kaybettiğini belirterek, “her türlü hayati riske rağmen canlarını ortaya koyan sağlık sektörü çalışanlarına duyarlı insanlar olarak küçük bir katkıda bulunmak istedik. Onların gösterdiği fedakarlığın karşılığı değil ama insanların dayanışması böyle zamanlarda daha anlamlı hale geliyor. Biz de elimizden gelen bu desteği vermek istedik” diye konuştular.

Norbury’de, "1365 London Rd, Norbury, London SW16 4BE” adresinde hizmet veren Beritan Restaurant’a 22 ve 23 Nisan günleri gelen NHS çalışanları ücretsiz yemek alabilecekler.

Restaurantın iletişim numarası 020 8765 1335, internet adresi ise şöyle: https://www.beritanrestaurant.co.uk/

KAYNAK:(EUROVİZYON: http://www.eurovizyon.co.uk/londra/londra-da-nhs-calisanlarina-beritan-restauranttan-ucretsiz-h67184.html )

. Towntalk
remove_red_eye216

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur