Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

PASTEUR ENSTİTÜSÜ: 3,7 MİLYON KİŞİ VİRÜSE YAKALANACAK !!

Hashtag

Pasteur Enstitüsü: Fransa’da 11 Mayıs’a kadar 3,7 milyon kişi virüse yakalanacak!

Pasteur Enstitüsü, Fransa’da 11 Mayıs’a kadar 3,7 milyon kişinin virüse yakalanacağını bu kişilerin büyük çoğunluğunun test yaptırmaya ihtiyaç duymadan virüsü atlatacağını açıkladı. Ancak bunun sürü bağışıklığı için yeterli olmadığı duyuruldu.

Fransa’da sokağa çıkma yasağının kaldırılacağının açıklandığı 11 Mayıs’ta ülkenin yüzde 5,7 sinin virüse yakalanmış olacağının tahmin edildiği duyuruldu.

Hastalıklar ve aşılar hakkında araştırmalar yapan Pasteur Enstitüsünün Fransa Halk Sağlığı Kurumu ile yaptığı araştırmaya göre, 11 Mayıs’ta Fransa’da 3,7 milyon insanın koronavirüse yakalanmış olacağının tahmin edildiği duyuruldu. Bunun da nüfusa oranının yüzde 5,7 olduğu aktarıldı. Yapılan açıklamada, bu oranının ülkede 2. bir koronavirüs dalgasını engellemede yeterli olmayacağı savunuldu. Bağışıklık kazanmış insanların sayısındaki azlığın bu ihtimali güçkendiriğine değinildi.

En büyük oran Île-de-France’da

Bölgeler olarak da 11 Mayıs itibariyle Île-de-France bölgesinde halkın yüzde 12,3’ü, Grand Est’te yüzde 11,8’i ve Hauts de France’da yüzde 6,1’inin virüse yakalanmasının beklendiği bildirildi.

Kaynak: arti33.com

. Towntalk
remove_red_eye959

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur