Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

ABD'DE VİZE BAŞVURULARI SÜRESİZ OLARAK DURDU !!!

Hashtag

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump, Corona virüs salgını nedeniyle işini kaybeden Amerikalıların istihdamına öncelik vereceklerini, bu nedenle de ülkeye çalışmaya amacıyla gelen göçmenlerin kabulünü 60 gün süreyle askıya alacaklarını duyurdu.

Green Card ilk kez yasak geliyor

Green Card’la ilgili kararnameyi bugün imzalayacağını belirten Trump, ABD’ye belirli dönemler için gelen işçilerin bu durumdan etkilenmeyeceğini söyledi. Tarım sektöründe çalışmak için ABD’ye geçici olarak gelen göçmenler muaf tutuldu. Ayrıca ABD’de “H-1B-Vizesi” ile kalan 85 bin üst düzey eğitimli uzman da Trump’ın kararnamesinin dışında tutuldu.

ABD 1918’de İspanyol Gribi’nin olduğu dönemde Yeşil Kart’la ülkeye 110 bin göçmen kabul etmişti. İkinci Dünya Savaşı’nda da Yeşil Kart uygulamasını kaldırmayan ABD, bu dönemde de 117 bin göçmen almıştı.

ABD Başkanı Donald Trump, hangi durumda ABD’nin tekrar göçmen kabulüne başlayacağına ilişkin detay vermekten kaçındı.

ABD Başkanı Donald Trump’ın yeni tip corona virüsü hafife alması ve gerekli önlemleri zamanında almadığı eleştirilerinden kurtulmak için “düşmanlar yarattığı” iddia ediliyor. Trump virüsle ilgili kendine yönelik eleştirilerden kaçınmak için önce Çin’i suçladı.

Daha sonra Demokrat Parti’yi yardımları engellemekle suçlayan Trump, Demokratlar’ın yönetiminde olan eyalet valilerini corona virüsün yayılmasından sorumlu tuttu. Milyonlarca insanın işsiz kaldığı ülkede, Trump eleştirilerden kaçmak için bu kez göçmenleri hedef tahtasına oturttu. Green Card’ı ilk aşamada 60 gün uygulamayacağını belirten Trump’ın kasım ayındaki başkanlık seçimlerinde stratejisini göçmenler üzerine kuracağı ifade ediliyor.

. Towntalk
remove_red_eye1834

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur