Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

KONSOLOSLUKTAN TÜRKLERE MESAJ !

Hashtag

Birleşik Krallık Türk Toplumunun Değerli Mensupları

Yarın başlayacak Ramazan Ayının toplumumuza, milletimize, devletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.

Bu sene, bu mübarek aya ciddi bir küresel sağlık sorununun gölgesinde giriyoruz. Covid-19 salgını nedeniyle hepimiz yaşantımızın olağan akışını değiştirmek zorunda kaldık. Her yerde olduğu gibi, Birleşik Krallık Türk Toplumu içinden de bu salgın nedeniyle aramızdan ayrılanlar oluyor. Kendilerine Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum.

Bu zor süreçte, hem ülkemizde hem Birleşik Krallık’ta şifa dağıtmak için çabalayan sağlık personeli başta olmak üzere, zor koşullarda çalışan herkese teşekkürlerimizi sunuyorum.

İçinde bulunduğumuz koşullar, bizleri Ramazan Ayının anlamını daha da iyi anlamaya zorlamaktadır. Covid-19, yardımlaşmanın, dayanışmanın, nefsine hâkim olmanın ve sağlıklı bir hayat tarzı sürmenin önemini bizlere acı ve açık biçimde bir kez daha göstermektedir. Bu erdemlere ne kadar güçlü tutunursak, Covid-19’u aşmamız da o kadar kolaylaşacaktır. Ancak bu yaklaşımı sadece bir sorunu aşmak için değil, güzel ve sağlık dolu yarınların temini için bir hayat tarzı haline getirilmeliyiz. Bu ise başlı başına kutsal Ramazan Ayının en önemli amaçlarından birisidir.

Bu anlayışla Birleşik Krallık Türk Toplumunun tüm üyelerine Covid-19’la mücadele için yetkililerin uyarılarına dikkatle uymaya devam etmelerini ve zorunlu olmadıkça evden çıkmamalarının önemini bir kez daha hatırlatmak istiyor, güzel ve sağlık dolu günlere vesile olması dileğiyle herkesin Ramazan Ayını kutluyorum.

Çınar Ergin

T.C. Londra Başkonsolosu

. Towntalk
remove_red_eye1553

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur