Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

AMERİKA'DA KİRALIK OFİS !!!

Hashtag

Selamlar Arkadaslar

Oncelikle herkese saglikli gunler dilerim...

Yaklaşık bir sene önce tasindigimiz ve birnkac ay önce yerini tamamen devralmis oldugumuz Galeri& Sevisimiz icerisinde iki adet ofis binasi bulunmakta. Bunlardan birini biz kullaniyoruz. Digerini ise anlasabilecegimiz bir arkadas&firma ile paylasmak istiyoruz. (yaklasik 1000sqf olmali)

Bina tamamen bagimsiz olup, 2 oda, mutfak alani ve tuvaletten olusmakta.

Tek yada ofis ofis olarak kiraya verebiliriz. Arac parki ihtiyaci olmayan bir kisi yada firmaya vermeyi dusunuyoruz. Yer sorunu yasamamiz muhtemel oldugu icin galeri ve benzeri is yapan arkadaslarla paylasma imkanimiz maalesef yok.

Bizim yogunlugumuzdan faydalanabilecek is alanlari olursa bizde destekleriz... (sigorta, Title islemleri, Ses ve Goruntu sistemleri vs) Ayrica haftanin 6 gunu acik oldugumuz icin E-Ticaret ve ofisi az kullanacak arkadaslar kargo vs geldiginde sorun yasamazlar. Yardimci olmaya calisiriz.

Dusundugumuz kira 1650 dolar, sartlara gore elimizden geldigince yardimci olmaya calisacagiz... Yaklasik 2 yillik Lease anlasmamiz bulunmaktadir.

Adresimiz : 11027 Southwest Freeway Houston 77074

http://www.zoramotors.com/

+1 832-715-3300

. Marketplace
remove_red_eye418

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur