Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

ABD'DEKİ TÜRK KADINLARINDAN ÖRNEK KAMPANYA !!!

Hashtag

New York’ta yaşayan Pınar Gnepp ve eşi koronavirüs vakaları artmaya baslar başlamaz biz ne yapabiliriz diye düşünmüş ve farkındalık kampanyası başlattı.

Brooklyn Methodist hastanesinin acil servisindeki doktorlara moral olacağını düşünerek bir gün oraya öğlen yemeği göndermiş ve olumlu geri dönüşler alınca bir kampanya başlatarak öncü oldu.

VOA’dan Aslı Pelit’e konuşan Gnepp “21 Mart’ta eşimle ilk yemeğimizi yolladık, aile boyu bir girişimdi bu sadece ama doktorlardan çok güzel teşekkür mesajları aldık,” diyen Gnepp doktorlardan gelen bu olumlu yanıttan sonra kendi imkanlarının üzerine nasıl çıkabileceklerini düşünmüş ve mahallelerinin Facebook sayfasını kullanarak Stronger Together Brooklyn isimli projeyi hayata geçirmiş.

21 Mart’tan itibaren Pınar Gnepp ve eşi, komşularıyla birlikte topladıkları bağışlarla Brooklyn’de hayatta kalma mücadelesi veren restoranlardan ısmarladıkları öğlen yemeklerini hastaneye göndermeye devam ediyor. Proje o kadar beğenilmiş ki şimdi Brooklyn’deki başka mahalleler de aralarında bağış toplayarak hayatlarını her gün tehlikeye atan sağlık personeline moral verebilmek için günlük yemek servislerine katkıda bulunmaya başlamış.

Gnepp bu projenin “iyileşmenin bir parçası” olduğunu düşünüyor. New York’ta hastaneler boşalmaya başlasa bile iyileşme surecinin uzun süreceğini ama “birlikten doğan kuvvetle” New York’un daha çabuk toparlanacağını düşünen Gnepp, hayat tekrar normale dönünceye ve bağışlar devam ettiği sürece Stronger Together Brooklyn Projesinin de devam edeceğini belirtiyor.

Destek olmak için:

https://www.gofundme.com/f/stronger-together-brooklyn?utm_medium=copy_link&utm_source=customer&utm_campaign=p_lico+share-sheet

. Towntalk
remove_red_eye705

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur