Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

HÜKÜMET YIKANABİLİR MASKE DAĞITACAK !?

Hashtag

Fransa’da halka yıkanabilir maske dağıtımı başlıyor!

Fransa’da maske zorunluluğu ile ilgili karışıklık sürerken, hükümetin halka yeniden kullanıma müsait yıkanabilir maske dağıtacağı duyuruldu.

Dünyada en çok koronavirüs vakası görülen 4’üncü ülke olan Fransa’da halka yıkanabilir ve tekrar kullanıma müsait maske dağıtılacak. Ekonomi İşlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Agnes Pannier-Runacher konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Halkın en kısa sürede uykun dağıtım imkanını da sağlayarak maske ihtiyacını karşılayacağız. diye konuştu.

Maskenin nasıl dağıtılacağını açıklamadı

Fransız bakan yerli ve yabancı tesislerde 10 milyon maske üretimi rakamına ulaşıldığına da değinerek, bu ayın sonuna kadar bu sayıyı 25 milyona çıkaracaklarını duyurdu. Bakan ancak maskenin nasıl dağıtılacağı konusunda net bir bilgi vermedi.

Hükümetin maske zorunluluğunda kafası karışık.

Fransa’da 11 mayıs sonrası maskenin kullanımı ile ilgili soru işaretleri giderilebilmiş değil. Ülkede maskenin sadece toplu taşıma ve alışveriş merkezlerinde zorunlu olmasının gündemde olduğu, sokakta ise sadece tavsiye niteliğinde bir maske önerisinin üzerinde durulduğu kaydediliyor.

Uzmanlara göre maske zorunlu olmalı

Fransa’da sağlık uzmanları ise hükümetin maskeyi zorunlu yapması çağrısında bulunuyor.

Kaynak: arti33.com

. Towntalk
remove_red_eye861

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur