Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

ABD'DEKİ TÜRK TOLGA KAREL: 12 CESET TAŞIDIM !!!

Hashtag

Yaprak Dökümü dizisiyle ünlenen yakışıklı oyuncu Tolga Karel, tüm kariyerini bir kenara bırakarak Amerika'ya yerleşmişti. Ünlü oyuncu Tolga Karel, ABD’de yaşadığı zorlukları anlattı.

Tolga Karel, coronavirüsün merkezi haline gelen New York'ta 12 kişinin cesedini TIR’la taşıdığını söyledi. Amerikalı Sarah Scott ile evlenen ve TIR şoförlüğü yapan Tolga Karel "Ailemi korumak için bir aydır tırda yaşıyorum. Çünkü bir dışarıda çalıştığımız için ne kadar dikkat etsek de hastalık kapmış olabiliriz" dedi. İnsanlar burada işlerini kaybediyorlar. Çok zor durumdalar. İşim var diye şükrediyorum. Eşim aradı dün ağlayarak, 1.5 yıldır çalıştığı işten çıkartmışlar.

"New York’a gittiğimde bana ‘kısa mesafe bir yük var’ dediler. Gidip yüke baktığımda başka bir morga götürülmek üzere 12 ceset olduğunu gördüm. Önce şoke oldum, ne yapacağımı bilemedim. TIR’ın soğutmalı dorsesinde coronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden 12 kişinin cesedini taşıdım.

DHA

. Towntalk
remove_red_eye1258

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur