Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

HOME OFFİCE'TEN ÖNEMLİ AÇIKLAMA !!!

Hashtag

Dünyadaki tüm ülkeleri etkisi altına alarak tüm sektörlerin işleyişini durdurma noktasına getiren korona virüs salgını sebebiyle vize başvurusunda bulunan birçok kişi de mağdur olmuştu.

Home Office (İngiltere İçİşleri Bakanlığı) tarafından yapılan yeni açıklamaya göre, Ankara Anlaşması vizesi,Evlilik-Yerleşim vizesi, İngiltere öğrenci vizeleri, çalışma vizesi kategorileri ve aile birleşimi vizesi başvurusunda bulunarak vizesini alan fakat salgın sebebi ile 1 aylık vizelerinin devam ettiği süre içinde İngiltere’ye giriş yapamayan kişiler mağdur edilmeyecek. Yapılan açıklamada belirtilene göre, başvurusu olumlu sonuçlanan kişilerin BRP kartlarını almaları sağlanacak ve bu başvurular 2020 yılı sonuna kadar yenilenebilecek.

Yapılan açıklama sonrası başvuruların yenilenebilmesi için ise konsoloslukların göreve yeniden başlaması gerekmektedir. Henüz konsoloslukların ne zaman göreve başlayacağına dair resmi bir açıklama yapılmamıştır.

KAYNAK:(CSSLEGAL:https://csslegal.com/son-gelismeler/ingiltere-icisleri-bakanligindan-beklenen-aciklama-geldi )

. Towntalk
remove_red_eye2967

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur