Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

THY'DEN 19 ÜLKEYE UÇUŞ !

Hashtag

‘Corona’ nedeniyle iç ve dış hat seferlerini durduran Türk Hava Yolları (THY) uçuş yasağının sonlanması sonrasına yönelik uçuş taslağı hazırladı. Haziran ayında yurt içinde tüm meydanlara uçuşların başlaması düşünülürken, yurt dışında ise 19 ülke ve 23 noktaya haftalık 75 frekans uçuş planlandı.

İç hat uçuşlarını 20 Mayıs, dış hat uçuşlarını ise 28 Mayıs’a kadar durduran THY, yasakların sonlandırılmasının ardından yeni uçuş planı hazırladı.

Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarını kapsayan planlamaya göre, Haziran'da tüm iç hat uçuşlarını başlatmayı düşünen THY, dış hat uçuşlarını ise kademeli olarak devreye alacak. Yasağın ardından ilk etapta uçuşların yüzde 60’ının icra edileceği planlanıyor.

Haziran'daki uçuşlar

Haziran ayındaki uçuş noktaları şöyle: Kanada-Toronto, Kazakistan-Almatı, Afganistan-Kabil, Japonya-Tokyo, Çin-Şanghay, Güney Kore-Seul, Singapur, Danimarka-Kopenhag, İsveç-Stockholm, Norveç-Oslo, Almanya’da Frankfurt, Berlin, Düsseldorf ve Münih, Avusturya-Viyana, Hollanda-Amsterdam, Belçika-Brüksel, Belarus-Minsk, Gürcistan-Tiflis, Lübnan-Beyrut, Kuveyt ve İsrail-Tel-Aviv seferlerini icra etmeyi planlıyor.

Kademeli artacak

Temmuz ve Ağustos'ta uçuşlar artırılacak. Temmuz'da 74 ülke ve 103 noktaya haftalık 572 frekans, Ağustos'ta 98 ülke v 160 noktaya 937 frekans uçuş planlandı.

. Towntalk
remove_red_eye1148

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur