Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

GENT HASTANESİNDE 2 KORONAVİRÜS TEDAVİ BÖLÜMÜ BOŞALDI

Hashtag

Belçika’nın Gent şehrindeki AZ Jan Palfijn hastanesinde salgın boyunca 75 hasta kabul edildi. Salı günü COVID-19 tedavisi gören son hastanın iyileşerek taburcu edilmesiyle 2 koronavirüs departmanı tamamen boşaldı.

Gent Az Jan Palfijn hastanesi yöneticilerinden Ann Wynant’ın verdiği bilgilere göre, Salı günü son hastanın taburcu edilmesiyle, hastanenin 2 korona bölümünün tamamen boşaldığı, fakat sadece yoğun bakım ünitesinde 3 hastanın tedavisine devam edildiği bilgisi verildi.

Çarşamba günü son 24 saat içinde hiçbir koronavirüs hastasınının hastaneye kaldırılmadığı bildirilirken, salgın boyunca 75 hastadan 6 kişi yaşamını yitirdi.

Mart ayının başından bu yana hastanede görev yapan 1.100 personel ve 160 doktor arasında sadece 10 kişide COVID-19 enfeksiyonu tespit edildi. Bunlardan 7 personel hastanede COVID-19 enfeksiyonuna yakalanırken, diğer 3 kişi ise hastane dışında yakanlandı.

Ann Wynant, hastanemizde salgın boyunca tedavi gören 6 hastamızı kaybetmemize rağmen, hastane olarak bu krizi çok iyi ve başarılı bir şekilde yönettik” sözlerine yer verdi.

https://www.belemturktv.com/

. Towntalk
remove_red_eye308

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur