Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

CORONAVIRUS NEDENİYLE: Vize Uzatma Problemleri & Çözümleri

Hashtag

Coronavirus nedeniyle vize ve geçici oturum uzatma başvurularıyla ilgili çeşitli sorunlar yaşanmakta. Sınav merkezleri kapalı ve İngilizce dil testi ve Life in the UK sınavına girmek şu an için mümkün değil. Birçok kimse uçuş kısıtlamalarından dolayı Türkiye’de ve oradayken uzatma başvurularıyla ilgili ciddi problemler sözkonusu.

Bu video’da aşağıdaki konuları ele alacağız:

1. Vize veya geçici oturum uzatma dönemim yaklaştı; ancak, parmakizi vereceğimiz başvuru merkezleri kapalı. Ne yapmalıyım?

2. Eş vizesiyle kalıyorum ve vize uzatma dönemim geldi. Ancak, sınav merkezleri kapalı olduğundan gerekli dil sınavını geçemiyorum. Ne yapmalıyım?

3. İngiltere’de eş vizesi, Ankara Anlaşması veya başka bir vize ile kalıyorum. Kalıcı oturum başvurusu yapabilmek için gerekli süreyi doldurdum. Ancak, sınav merkezleri kapalı olduğundan, Life in the UK ve İngilizce B1 dil sınavını geçemiyorum. Ne yapmalıyım?

4. İngiltere’de eş vizesiyle kalıyorum. £18,600 gelir gereksinimini karşılayamıyoruz. Uzatma veya kalıcı oturum başvurum nasıl etkilenir?

5. Türkiye’deyim ve bana verilen 30 günlük vizem bitti veya bitmek üzere; ne yapmam gerekir?

6. Eş vizesi, Ankara Anlaşması vizesi veya başka bir vize türüne sahibim. Vize uzatma başvuru zamanım yaklaştı ancak Türkiye’deyim. Ne yapmam gerekir?

7. Ankara Anlaşması altında ilk başvurumu yapmayı planlıyorum. Ne yapmalıyım?

8. Coronavirus Devlet Destekleri’yle ilgili son durum nedir: ödemeler yapılmaya başladı mı; yeni destek paketleri açıklandı mı; desteklerin bir tanesinden yararlandım, diğerlerinden de yararlanma hakkım var mı?

. Towntalk
remove_red_eye260

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur