Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

HOLLANDA'DA TRAFİKTE YENİ DÖNEM !!!

Hashtag

Daha önceki yıllarda gönüllü olarak alkol kullanımından ceza yiyenlerin Elektronik kelepçe tecrübe etme (pilot) uygulamasından iyi sonuçların alınmasından sonra, Hollanda Adalet Bakanı Ferd Grapperhaus uygulamanın Hollanda geneline yaygınlaştırılacağını belirti.

Alkol kullanımından ceza yiyenlerin takibi, Reclasering kurumu tarafından, haftada iki sefer kan, idrar ve üfleme testi ile test edilmekte.

Yeni ayak bileğine takılan elektronik kelepçe ile, alkol kullanması terle ölçülerek 24 saat Reclasering kurumuna bildirilmekte.

Bakan, tecrübe etme olarak uygulanmış olduğu dönemde Elektronik kelepçenin bireyin davranışlarına olumlu tesir yaparak, futbol, aile içi ve öteki sertlik vakalarında azalma görüldüğünün tespit edildiğini belirtti.

Yeni uygulamanın, Alkol kelepçesinin (De alcoholmeter) zorunlu uygulama olabilmesi için, yeni yasal düzenlemenin kanunlaşması gerekmektedir.

KAYNAK: https://www.platformdergisi.com/

. Towntalk
remove_red_eye758

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur