Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

FRANSA'DAKİ KAĞITSIZLAR HAKKINDA KARAR VERİLDİ !?

Hashtag

Fransa’da mecliste 300 bin kaçağa oturum kartı verilsin çağrısı!

Fransa’da eski iktidar partisi Cumhuriyetçi Yürüyüş milletvekili M’Jid el-Guerrab, 300 bin kaçağa oturum kartı verilmesi için değişiklik teklifi sundu.

Fransa’da Ulusal Meclis’te yapılan toplantıda konuşan eski iktidar partisi Cumhuriyetçi Yürüyüş milletvekili M’Jid el-Guerrab, salgın sonrası tarım sektöründe çalışmak üzere ülkede bulunan 300 bin kağıtsız göçmene oturum kartı verilmesi çağrısında bulundu.

Tarım sektöründe çalışsınlar

15 Mayıs’da İçişleri Bakanı Christophe Castaner’in de katıldığı toplantıda konuşan M’Jid el-Guerrab insanlığın hiç karşılaşmadığı bir kriz ile karşı karşıya olduğuna dikkat çekti. Ülkedeki zor durumda olan sektörlerden birinin de tarım sektörü olduğunu hatırlatan M’Jid el-Guerrab, tarım sektöründe çalışmak koşuluyla ülkedeki kaçak göçmenlere yasal statü kazandırılması çağrısında bulundu. Miletvekili bu konuda değişiklik teklifi sundu.

Bakan da 100 bin işçiye ihtiyacımız var dedi

Fransa Tarım Bakanı Didier Guillaume de Fransızları çiftçilere yardıma çağırdı. Fransa’nın yabancı işçilere ihtiyaç duyduğunu kaydeden Bakan, 80 bin ila 100 bin arasında sezonluk işçiye ihtiyaç duyduklarını aktardı.

Milletvekil M’Jid el-Guerrab’ın değişiklik teklifi ulusal mecliste yine iktidar partisi milletvekillerinin oylarıyla reddedildi.

. Towntalk
remove_red_eye6236

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur