Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

HAVA YOLU ŞİRKETLERİNDEN DUYURU !

Hashtag

Degerli Yolcularımız,

Çok yoğun şekilde gelen IPTAL ve IADE işlemleriniz ile ilgili olarak Havayollarının şu anda uyguladığı kurallar aşağıdaki şekildedir !

Türk Hava Yolları:

Kayıtlarınızı açığa aldırabilirsiniz. iade işlemleri sisteme kapatılmış olup, iptal işlemi ve iade ödemeleriniz karşılıklı uçuş yasakları kalktıktan 2 ay sonra yapılacaktır.

(Sivil Havacılığın yayınlamış olduğu yönetmeliğe istinaden)

Pegasus Airlines:

Corona nedeniyle iptal olan seferler için iptal işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz, iptal işlemi ve iade ödemeleriniz karşılıklı uçuş yasakları kalktıktan 2 ay sonra yapılacaktır.

(Sivil Havacılığın yayınlamış olduğu yönetmeliğe istinaden)

SunExpress:

Corona nedeniyle iptal olan seferlerdeki kayıtlara Sunexpress iptal ve iade işlemi yapmakta. Havayolu tarafımıza nakit bir iade yapmamaktadır. Bu iadeleriniz uçuşlar açıldığı zaman kesilecek olan yeni Sunexpress biletleri ile hesaplaştırılacaktır.

Corendon:

Corona nedeniyle iptal olan seferler için iptal işlemlerinizi gerceklestirebilirsiniz, iptal işlemi ve iade ödemeleriniz karşılıklı uçuş yasakları kalktıktan 2 ay sonra yapılacaktır.

(Sivil Havacılığın yayınlamış olduğu yönetmeliğe istinaden)

Lufthansa, Eurowings: Alman bayraklı havayolları Lufthansa, Eurowings gibi şirketler ise iade yerine voucher (Gutschein) verilmesi ile ilgili yasanın yürürlüğe girmesi için Alman Devletinin Avrupa Birliğine başvurması ve yapmış olduğu başvurunun reddedilmesi sonucunda çıkabilecek ulusal bir yasayı ya da tekrar Avrupa Birliğinin konu üzerinde yapacağı düzenlemeyi beklemekte ve şu anda herhangi bir iade yapmamaktadır !

Diğer yabancı Havayolları:

Diğer yabancı Havayollarının ise kendilerine özgü iade ve değişiklik uygulamaları söz konusudur. Taleplerinizi gönderebilirsiniz,

maalesef birçok havayolunda iade süreci çok uzun sürmektedir.

Müşterilerimizin mağdur olmamaları için elimizden gelen gayreti herzamanki gibi göstereceğimizden hic süpheniz olmasın.

Kaynak Nane Reiseburo Herten

. Towntalk
remove_red_eye249

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur