Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

YTB'DEN SIĞINMACILARA BAYRAM HEDİYESİ..

Hashtag

YTB’den sığınmacılara bayram hediyesi verdi!

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) desteğiyle Almanya’nın Stuttgart kenti yakınlarındaki Ostfildern beldesinde yaşayan sığınmacılara bayram hediyesi verildi.

YTB’nin yürüttüğü ‘Diaspora Kovid-19 Destek ve İş Birliği Programı’ kapsamında Ruit, Nellingen, Denkendorf, Filderstat ve Ostfildern sığınmacı yurtlarında kalanlara, Diyanet İşleri Türk İslam Birliği’ne (DİTİB) bağlı Ostfildern Nuri Osmaniye Camisi yetkilileri tarafından hediyeleri teslim edildi. 300 sığınmacıya verilen hediye paketlerinde çeşitli kıyafetler, yiyecekler, maske ve dezenfektan ürünleri yer aldı. DİTİB Ostfildern Nuri Osmaniye Camisi Dernek Başkanı Yaşar Genç, koronavirüs salgınından etkilenen sığınmacılara destek olup, onları Ramazan Bayramı öncesinde sevindirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Sığınmacı ailelerin çocuklarına ramazan hediye paketleri hazırladıklarını belirten Genç, bunların 30 farklı ülke insanının evine gönderildiğini kaydetti.

Kaynak: www.arti33.com

. Towntalk
remove_red_eye251

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur